Filmhuis Auvimedia voor:

LUCHTVIDEO GRADING COMMERCIALS FOTOGRAFIE TIME LAPSE

Over Auvimedia

De drijvende kracht achter AuviMedia is oprichter en eigenaar Frank Dorren.

Sinds 1978 is hij werkzaam als zelfstandig fotograaf waarbij hij zich in eerste instantie specialiseerde in grote sets, mensen, productfotografie en culinaire fotografie.

Tot 1994 was hij eigenaar en fotograaf van een aantal grote studio’s in Leiderdorp. De nadruk in zijn werk kwam te liggen op het creëren van sfeer met licht. In die jaren realiseerde hij veel opdrachten voor reclamebureau’s en internationale bedrijven.

Vanaf 1995 is hij zich meer gaan toeleggen op locatie- en reisfotografie.

De passie voor beeld, licht en compositie bleef maar in 2004 was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij deed een opleiding voor scenario en regie aan Open Studio in Amsterdam om zich naast fotografie ook te kunnen ontwikkelen in de productie van filmprojecten.

Inmiddels heeft Frank met AuviMedia een groot aantal producties op zijn naam staan, variërend van corporate video’s, (veiligheids)instructies, productvideo’s, registraties, reconstructies voor opdrachtgevers in o.a. de gas- en olie industrie, scheepvaart, projectontwikkelaars, verschillende gemeenten, provincies en brandweer.

De stijl kenmerkt zich door oog voor detail, compositie en licht en met grote regelmaat worden ook drones ingezet of een bemande helikoptervlucht voor het maken van luchtbeelden.

Waar Frank zelf zorg draagt voor productie, regie en camerawerk, werkt hij voor andere disciplines (o.a. editing, animatie en muziek) nauw samen met een team van specialisten zodat de beste mensen altijd op de juiste plaats staan.

Wat Frank deelt met zijn team is de passie voor het vertellen van verhalen en dit o.a. tot uiting in de vrije producties die zij realiseren.

Videoproductie

Volg ons

linkedinyoutubevimeo

Videoproductie

Volg ons

linkedinyoutubevimeo
© Copyright - Auvimedia