Filmhuis Auvimedia voor:

VIDEO PRODUCTIE LUCHTVIDEO GRADING COMMERCIALS FOTOGRAFIE TIME LAPSE

Scenario

Een goed scenario is de basis van elke goede video.
Bij het schrijven van het scenario kijken wij oa; naar het doel van de video (informeren, instrueren, enthousiasmeren, vermaken, aanzetten tot actie, verkopen, …). Er wordt gekeken naar de doelgroep (jong, oud, klanten, medewerkers, specialisten, etc.) en naar de inzet van de video (tv, online, beurzen).

Op basis van een gesprek met u, waarin al deze punten aan bod komen, schrijven wij een scenario dat uw verhaal op een heldere en onderscheidende wijze vertelt.

Het script vormt de leidraad voor de hele verdere productie en pas wanneer u een akkoord geeft op ons voorstel gaan wij met de camera op pad.

Camera

AuviMedia heeft een passie voor beeld in video en fotografie. Onze cameramensen kunnen met vrijwel alle camera’s overweg en hebben ervaring in diverse stijlen. Er wordt altijd gedraaid met een scherp oog voor licht en compositie en lijnwerkingen waardoor beelden gaan spreken.

Naast reguliere opnames hebben de cameramensen van AuviMedia ook ruime ervaring met filmen vanuit de lucht, zowel met een drone als vanuit een helikopter.

Editing

In de montage krijgt de video vorm. De volgorde van de beelden en het ritme worden hier bepaald. De editor kan de aandacht van de kijker sturen door te spelen met volgorde en de juiste timing. Met het scenario als leidraad en de beelden als materiaal wordt gezocht naar de beste en meest aantrekkelijke manier om uw verhaal tot leven te brengen.

Animatie

Animaties kunnen voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk aan een originele en heldere verbeelding van complexe processen, infographics, maar ook intro animaties of als verrijking van de visuele content. Met een animatie kunnen wij ook uw video volledig laten aansluiten bij uw huisstijl.

Muziek

Muziek speelt een zeer grote rol in de wijze waarop de kijker een film ervaart. Het speelt direct in op de emotie van de kijker en heeft daarmee een grote sturende kracht. 
AuviMedia heeft alles in huis om voor uw film de beste muziek te leveren, van componist tot opnamestudio.

Kleurcorrectie/Grading

Kleurcorrectie en grading zijn creatieve processen waarbij de ‘look’ van uw film bepaald wordt, waar wordt gezorgd voor een professionele uitstraling en waar de beelden nog meer zeggingskracht krijgen. Er is veel meer mogelijk dan u vaak denkt!

Bij kleurcorrectie worden de kleuren van alle beelden in uw productie op elkaar afgestemd. Door veranderende licht omstandigheden of andere locaties kan het bijvoorbeeld zijn dat het contrast in het ene shot groter is dan in het volgende, dat een gezicht iets roder is dan in een later of eerder shot. In dit proces worden de kleuren dus echt gecorrigeerd.
Daarnaast wordt wit echt wit en zwart ook echt zwart. Uw beeld ziet er strak uit.

Bij grading wordt aan uw hele video een bepaalde ‘look and feel’ meegegeven. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor extra kleurrijk, voor een spannende look, een dramatische of juist een vrolijke sfeer, etc.

Een goede kleurcorrectie en grading is niet iets wat een editor er eventjes bij doet, het is een vak apart. Contrast op de juiste gamma waarden, puntje meer rood, iets meer geel, de kleuren in balans, voor het gehele beeld of voor bepaalde objecten middels motion tracking en masks.

Videoboek

Natuurlijk denken wij mee over de publicatiemogelijkheden en leveren wij uw film met de juiste specificaties af voor online gebruik, tv of desgewenst bioscoop.
Een bijzondere vorm van publicatie die wij bieden is het videoboek.
Het videoboek kunt u zien als een fysieke visuele folder waarin u doormiddel van een lcd-scherm een of meerdere video’s kunt laten afspelen. Een bijzonder middel voor o.a. bedrijfspresentaties, productpresentaties of bijvoorbeeld de presentatie van een nieuwe collectie.
Het videoboek zelf kan volledig in uw huisstijl en naar wens worden vormgegeven en naast video is er ruimte om ook een geschreven folder in te voegen.

Videoproductie

Volg ons

linkedinyoutubevimeo

Videoproductie

Volg ons

linkedinyoutubevimeo
© Copyright - Auvimedia